FitLosophy Utrecht, Personal trainer Utrecht, Personal training in Utrecht, Personal trainer Maarssen, Personal training in Maarssen, Personal trainer Leidsche Rijn, Personal training in Leidsche Rijn, Fitlosophy personal training, Fitlosophy, snel afvallen, afvallen met coach, afvallen met trainer, begeleid sporten.

Younes Chouhou

Trainer

Al ruim 15 jaar werk ik in de fitness en health industrie. Je kan eigenlijk zeggen dat ik opgegroeid ben in de sportschool, door de jaren heen heb ik vele opleidingen en cursussen genoten. Van mijn eerste fitness instructeurs opleidingen tot een bachelor fysiotherapie, ik ben mezelf altijd blijven ontwikkelen en heb er altijd voor gezorgd dat ik niet stil kwam te staan.

De "titel" personal trainer vind ik zelf altijd een beetje moeilijk om te gebruiken. Het is namelijk niet heel ingewikkeld om een personal trainer te worden, na een 6 daagse cursus mag je jezelf al een gecertificeerde personal trainer noemen. Men gebruikt dan veelal eigen trainings ervaring om cliënten te begeleiden. Begrijp me niet verkeerd dit hoeft zeker niet verkeerd te zijn en kan ook echt wel positief uitpakken. 
Mijn route heeft echter een stuk langer geduurd, na 10 jaar lang vele opleidingen en cursussen gevolgd te hebben waaronder een bachelor fysiotherapie en vele uren gemaakt te hebben in verschillende sport centra durfde ik me eindelijk ‘personal trainer’ te noemen.

De kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan deel ik nu graag met mijn klanten. Ik doe mijn uiterste best om de meest effectieve maar tegelijkertijd leuke en afwisselende trainingen te geven. Ik sta niet zomaar tegen je te schreeuwen maar ik leer je kennen en ook je grenzen, ik zoek je grenzen op maar ga er nooit overheen.

06 24 19 88 70